Rreth Nesh

Që nga viti 1992, Hugestone Enterprise Co., Ltd. si një degë e Sinobio Holdings, është përkushtuar si një prodhues dhe furnizues aktiv i produkteve kimike në shkallë ndërkombëtare.

Historia e Kompanisë

 • Zyra e Nanjing Hugestone Enterprise Co., Ltd.

 • zyra qendrore Sinobio Holdings Inc. (KANADA)

 • Dega e Hong Kongut

 • Dega e SHBA

 • ndërmarrje e përbashkët 2000 ㎡ për benzoat natriumi

 • ndërmarrje e përbashkët 2500㎡ fabrikë për ëmbëlsuesit

 • 1500㎡ depo në portin Qingdao

 • ndërmarrje e përbashkët 2000㎡ fabrikë për acid Askorbik dhe Sorbitol

 • 1000 ㎡ depo në portin e Shangait

 • degë e re për instrumente mjekësore Aipoc Meditech Co., Ltd

 • degë e re për parmaceutikë Sinobio Pharmatech Co., Limited

  Ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte cilësore.Kërkoni informacion, mostër dhe kuotë, na kontaktoni!

  hetim

  Hugestone, kontrolli juaj i cilësisë!