Tentang Kami

Kusabab 1992, Hugestone perusahaan Co., Ltd. salaku cabangna Sinobio Holdings, geus dedicating sorangan salaku hiji produsén aktif na supplier produk kimia dina hiji skala internasional.

Sajarah parusahaan

  • kantor Nanjing Hugestone perusahaan Co., Ltd.

  • kantor sirah Sinobio Holdings Inc. (Kanada)

  • Cabang Hongkong

  • Cabang AS

  • gabungan ventrue 2000 ㎡ tutuwuhan pikeun natrium bénzoat

  • joint venture 2500㎡ tutuwuhan pikeun pangamis

  • 1500㎡ gudang di palabuhan Qingdao

  • gabungan venture 2000㎡ tutuwuhan pikeun asam askorbat sarta Sorbitol

  • 1000 ㎡ gudang di palabuhan Shanghai

  • Cabang nu anyar pikeun instrumén medecial Aipoc Meditech Co., Ltd

  • Cabang nu anyar keur parmaceuticals Sinobio Pharmatech Co., Limited

    Urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas. Inpo pamundut, Sampel & Quote, Contact us!

    panalungtikan

    Hugestone, kontrol kualitas anjeun!