за нас

Од 1992 година, Hugestone претпријатија копродукции, Ltd, како подружница на Sinobio Холдингс, е самата посветија како активен производител и снабдувач на хемиски производи на меѓународно ниво.

Историја на претпријатието

 • Нанџинг канцеларија Hugestone претпријатија копродукции, ООД

 • седиште Sinobio Holdings Inc. (Канада)

 • Хонг Конг филијала

 • филијала на САД

 • заеднички ventrue 2000 ㎡ фабрика за натриум бензоат

 • заедничко вложување 2500㎡ фабрика за засладувачи

 • 1500㎡ магацин на пристаништето Кингдао

 • заедничко вложување 2000㎡ фабрика за аскорбинска киселина и сорбитол

 • 1000 ㎡ магацин во Шангај порта

 • нова гранка за medecial инструменти Aipoc Meditech копродукции, ООД

 • нова гранка за parmaceuticals Sinobio Pharmatech копродукции, со ограничена

  Ние се стремиме да им обезбеди на клиентите со квалитетни производи. Барање информации, примерок & цитат, контактирајте со нас!

  пребарување

  Hugestone, вашата контрола на квалитетот!