Babagan awake dhewe

Wiwit taun 1992, Hugestone Enterprise Co., Ltd. minangka perusahaan Sinobio Holdings, wis atanapi dhewe minangka sawijining perusahaan aktif lan supplier produk kimia ing ukuran internasional.

History Company

  • Kantor Nanjing Hugestone Enterprise Co., Ltd.

  • kantor kepala Sinobio Holdings Inc. (CANADA)

  • Branch Hong Kong

  • Branch US

  • peserta ventrue 2000 ㎡ tanduran kanggo Sodium Benzoate

  • joint venture 2500㎡ tanduran kanggo nambahi legèn-legèn

  • 1500㎡ mining ing port Qingdao

  • peserta sukan 2000㎡ tanduran kanggo asam Ascorbic lan Sorbitol

  • 1000 ㎡ mining ing Shanghai

  • cabang anyar kanggo instrumen medecial Aipoc Meditech Co., Ltd

  • cabang anyar kanggo parmaceuticals Sinobio Pharmatech Co., Ltd.

    Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas. Alexa Request, Sample & Quote, Contact us!

    nakoni, nyelidiki

    Hugestone, kontrol kualitas!