inositol

Keterangan Singkat:

Jeneng : inositol

Words : Myo-inositol; 1,2,3,4,5,6-Cyclohexanehexol; Hexahydroxycyclohexane

Formula molekul : C 6H 12O 6

Bobot molekul : 180,16

CAS Registry Number : 87-89-8

EINECS : 201-781-2

Keterangan: NF12

Packing: 25kg bag / gendang / karton

Port of loading: China pelabuhan utama

Port of dispapch: Shanghai; Qindao; Tianjin


Detail produk

Keterangan

Kemasan & Pengiriman

FAQ

Tags Product

Inositol  utawa sikloheksana-1,2,3,4,5,6-hexol yaiku senyawa kimia mawa rumus C6H12O6 utawa (-CHOH-) 6, a turunan saka sikloheksana karo enem kelompok hidroksil, nggawe polyol (kaping alkohol). Nanging ana ing sangang stereoisomer bisa, kang  cis -1,2,3,5- trans -4,6-cyclohexanehexol, utawa  MYO -inositol (mantan jeneng  Meso -inositol utawa i-inositol), iku wangun sing paling wiyar kedadean ing alam. [2] [3] Inositol punika alkohol gula karo setengah sukrosa sweetnessof (gula Tabel).

inositol punika karbohidrat lan raos manis nanging legi iku adoh kurang saka gula umum (sukrosa). Inositol tembung digunakake ing halal tambahan déné  MYO-inositol  iku jeneng preferred. Myo-inositol Highly digunakke ing madegé struktural utusan secondary lan sel eukariotik. Inositol uga komponèn penting saka lipid struktural lan macem-macem fosfat sawijining (PI lan PPI).


  • Previous:
  • Next:

  • item

    Standar

    katon

    Putih Kristal Powder

    identifikasi

    reaksi positif

    Pengujian kadar logam (%)

    98,0 Min

    Mundhut ing pangatusan (%)

    0,5 Max

    Ash (%)

    0,1 Max

    Leleh titik (℃)

    224 - 227

    Klorida (ppm)

    50 Max

    Sulphate / Barium uyah (ppm)

    60 Max

    Oxalate / Calcium uyah

    pass

    Fe (ppm)

    5 Max

    Logam berat (ppm)

    10 Max

    Minangka (ppm)

    1 Max

    Storage : ing garing, kelangan, lan panggonan peteng karo asli packaging, supaya Kelembapan, nyimpen ing suhu kamar.

    Beting urip : 48 wulan 

    Paket: ing 25kg / tas

    layang : pituduh

    1. Apa istilah pembayaran?
    T / T utawa L / C.

    2. Apa wektu pangiriman Panjenengan?
    Biasane, kita bakal ngatur ing pangiriman ing 7 -15 dina.

    3. Carane babagan packing ing?
    Biasane, kita nyedhiyani packing 25 kg / tas utawa karton. Mesthi, yen sampeyan duwe syarat khusus ing wong, kita bakal miturut sampeyan.

    4. Carane babagan validitas produk?
    Miturut produk dhawuh.

    5. dokumen Apa sing nyedhiyani?  
    Biasane, kita nyedhiyani commerical Invoice, Packing List, Bill saka loading, COA, certificate Health lan certificate Asal. Yen pasar duwe syarat khusus, supaya kita ngerti.

    6. Apa loading port?
    Biasane iku Shanghai, Qingdao utawa Tianjin.

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita