Merknad om å invitere profesjonelle besøkende til å besøke FIC2020 nettutstilling

De siste to månedene har befolkningen i Wuhan og landet opplevd den vanskeligste vinteren.Under den overordnede planleggingen av partiets sentralkomité og statsrådet arbeidet imidlertid hele landet sammen og innledet til slutt en stabil og gunstig situasjon.Gjenopprettingen av landets levende produksjonsordre har akselerert, og de oppstrøms og nedstrøms industrielle kjedene for matproduksjon har kommet seg fullt ut.Alle er i ferd med å innlede en bransjevår.
China International Food Additives and Ingredients Exhibition (FIC), som verdens viktigste plattform for handel, investeringer og teknologiutveksling, vil fast spille rollen som industriens utviklingsfane, og vil starte på nytt 28.-30. juni 2020. markedstillit og full gjenoppretting av den globale økonomien, vil FIC2020 samarbeide med flertallet av bedriftene for å gjenvinne tilliten og skape en ny æra med stabil og effektiv utvikling i bransjen.
For å redusere virkningen av epidemien på næringsmiddelindustrien, bistå utstillere med å gjøre FIC-utstillingsforberedelser, samtidig som det blir lettere for profesjonelle kjøpere å forstå detaljene til utstillere og utstillinger, og å formulere anskaffelsesplaner på forhånd.Arrangementet inviterer bransjen til å ta hensyn og delta.
Se detaljer:

http://www.cfaa.cn/lxweb/queryCompanyAllDetail.action?companyInfo.id=13609

fic


Innleggstid: 18. mars 2020